Blog post

Serverfreak Antara Hosting Provider Terbaik Malaysia

February 11, 2019

Sebenarnya, ini kali pertama saya berurusan dengan Serverfreak. Apa yang paling mengagumkan saya adalah servisnya yang cepat, pantas dan sangat baik. Bantuan yang diberikan tanpa mengira waktu.

Nak jadi cerita, saya ni bukanlah pandai sangat bab-bab belakang tabir blog ni. Hihi. Dalam proses belajar lagi, InsyaaAllah. Banyaklah soalan-soalan level tadika yang ditanya. Tapi, staffnya layan je. Haha. Tak faham  atau susah sangat nak faham (slow weh nak memahami..hihi) , mereka call saya untuk terangkan begini dan begini. Tak faham juga, mereka offer untuk bantu saya. Alhamdulillah. Selesai sudah urusan hosting migration dan domain transfer.

Harganya mungkin kelihatan sedikit mahal berbanding yang lain tapi ianya berbaloi dengan perkhidmatan yang diberikan.

Syarikat web hosting yang ditubuhkan sejak 2003 ini telah memberi khidmat kepada banyak laman sesawang korporat di Malaysia. Bahkan blog-blog personal termasuklah kepunyaan saya ini menggunakannya. Serius, saya mengesyorkan kepada kawan-kawan yang ada niat untuk mencari hosting, tukar hosting dan sebagainya , Serverfreak mungkin boleh masuk dalam pertimbangan anda.

Untuk mengetahui lebih lanjut  boleh terus  layari web Serverfreak .

1 Comments

  • MARZUKI ZAINUDDIN

    March 7, 2019 at 10:20 pm

    well done, hawa. abe kie pulak guna netkl. servisnya ok gak. Guna mana2 sykt pun OK asalkan ada after sales services n good technical support. Kalau murah je tp x mesra pengguna memang awal2 lg kita jgn guna.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Prev Post Next Post