Serverfreak Antara Hosting Provider Terbaik Malaysia

Sebenarnya, ini kali pertama Hawa berurusan dengan Serverfreak. Apa yang paling mengagumkan  adalah servisnya yang cepat, pantas dan sangat baik. Bantuan yang diberikan tanpa mengira waktu. Tak kisahlah jam 3 pagi ke submit ticket pasti cepat je responnya tu.

Nak jadi cerita, Hawa ni bukanlah pandai sangat bab-bab belakang tabir blog ni. Hihi. Dalam proses belajar lagi, InsyaaAllah. Banyaklah soalan-soalan level tadika yang ditanya. Tapi, staffnya layan je. Haha. Tak faham  atau susah sangat nak faham (slow weh nak memahami..hihi) , mereka call saya untuk terangkan begini dan begini. Tak faham juga, mereka offer untuk bantu . Alhamdulillah. Selesai sudah urusan hosting migration dan domain transfer.

Harganya mungkin kelihatan sedikit mahal berbanding yang lain tapi ianya berbaloi dengan perkhidmatan yang diberikan.

Syarikat web hosting yang ditubuhkan sejak 2003 ini telah memberi khidmat kepada banyak laman sesawang korporat di Malaysia. Bahkan blog-blog personal termasuklah kepunyaan Hawa ini menggunakannya. Serius, Hawa mengesyorkan kepada kawan-kawan yang ada niat untuk mencari hosting, tukar hosting dan sebagainya , Serverfreak mungkin boleh masuk dalam pertimbangan anda.

Untuk mengetahui lebih lanjut  boleh terus  layari web Serverfreak .

2 thoughts on “Serverfreak Antara Hosting Provider Terbaik Malaysia

  1. well done, hawa. abe kie pulak guna netkl. servisnya ok gak. Guna mana2 sykt pun OK asalkan ada after sales services n good technical support. Kalau murah je tp x mesra pengguna memang awal2 lg kita jgn guna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!